• administrare imobile bucuresti

  Cand sunteti prea ocupati...

 • administrare proprietati

  sau prea departe ...

 • firma administrare imobile

  Ca sa va ocupati de imobilele dumneavoastra

 • servicii de administrare imobile

  Aveti nevoie de un administrator priceput...

 • servicii de administrare proprietati

  Aveti nevoie de noi !

Firma de administrare imobile - Red Point Promotions Srl.

Firma de administrare imobile - un partener de nadejde


Firma de Administrare Imobile Red Point Promotions Srl. din Bucuresti va pune la dispozitie o gama variata de servicii de administrare imobile si proprietati, amenajari interioare, imobiliare la preturi avantajoase. Compania noastra se ocupa de administrare proprietati de peste opt ani, timp in care am dezvoltat parteneriate bazate pe sinceritate, integritate si seriozitate. Scopul nostru este de a construi relatii de afaceri care sa dureze ani de zile. Prin parteneriatele deja existente am dovedit ca suntem un partener sigur si serios cand vorbim de administrare imobile.


Administrare proprietati - seriozitate si promtitudine


Printre partenerii nostri se numara investitori, persoane care si-au parasit domiciliul pentru o perioada de timp si au dorit ca profesionistii sa se ocupe de administrarea propretatilor lor, proprietari care doresc sa ofere spre inchiriere anumite imobile fara prea multa bataie de cap si fara necesitatea de a se ocupa de colectarea chiriilor, plata utilitatilor, intretinerea instalatiilor, etc.


Servicii oferite de firma Red Point Promotions - servicii de calitate


Serviciile noastre de administrare imobile se adreseaza tuturor proprietarilor care isi doresc sa lase aceasta sarcina in grija profesionistilor, fie ca sunt persoane fizice sau juridice, investitori sau mostenitori, persoane plecate temporar sau definitiv din tara.


Compania noastra vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra prin seriozitate, promptitudine si profesionalism, experienta si garantia serviciilor fiind cuvintele ce ne caracterizeaza. Daca va doriti ca imobilele dvs sa fie in siguranta si pastrate in cele mai bune conditii, contactati-ne pentru o oferta profesionala de administrare proprietati.


Amenajari interioare imobile

Imobiliare

Servicii oferite de firma Red Point Promotions